Články o: Průvodce aplikací
Tento článek je k dispozici také v:

Nastavení terapeutů

Přehled a správu terapeutů najdete v sekci Ordinace → Terapeuti.
Z tabulkového přehledu snadno zjistíte:

  • zda má daný terapeut povolené online rezervace,
  • jakou má přiřazenou roli (Admin, Uživatel, Recepční),
  • zda má nastavené ordinační hodiny


Upozornění: pokud chybí ordinační hodiny, zobrazí se červený vykřičník u jména terapeuta (např. u „Tomáš Šámota“).


Tabulka uživatelů


➕ Přidání nového terapeuta

Kliknutím na + Nový terapeut otevřete formulář, kde vyplníte základní informace:

  • Jméno a e‑mail
E‑mailová adresa je klíčová – na ni bude odeslána pozvánka do aplikace s možností nastavit si vlastní heslo!
  • Preferovaná místnost

Tato místnost se bude automaticky nabízet při online rezervacích.

  • Preferovaná služba

Tato služba se bude automaticky nabízet při online rezervacích.

  • Služby, které terapeut poskytuje

Zde vyberete, které služby může daný terapeut vykonávat. Systém pak neumožní rezervaci jiné služby, než která je zde vybraná.

  • Role terapeuta

Každému uživateli přiřazujete roli podle typu práce:
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎- Admin – administrátor (plný přístup, vhodné pro majitele/provozovatele)
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎- Uživatel – běžný terapeut
‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎- Recepční – administrativní pracovník bez přístupu ke zdravotnické dokumentaci
Více o rolích a jejich oprávněních najdete zde - Práva a role v aplikaci

  • Povolit zobrazení Karty Klientů ostatních uživatelů

V případě, že je tato volba vypnutá, terapeut uvidí návštěvy ostatních terapeutů, ale systém mu nedovolí prokliknout se do jejich detailu.

  • Vložení fotografie terapeuta

Fotografie bude zobrazena na stránce ordinace


Přidání uživatele



🕒 Nastavení ordinačních hodin

Každému terapeutovi můžete nastavit vlastní ordinační dobu.
Ta se následně promítne do kalendáře a umožní správné fungování online rezervací.


Pokud není ordinační doba nastavena, systém na to upozorní ikonou v přehledu terapeutů.


📘 Více o nastavení ordinačních hodin v návaznosti na služby a pobočky se dočtete zde - Pobočky ve Fyzionu – větší svoboda pro terapeuty, přehlednost pro klienty.


Nastavení ordinačních hodin



🛠 Úprava a smazání terapeuta

V přehledu můžete každého terapeuta:

  • Upravit (změnit údaje, služby, místnost, roli…)
  • Smazat (trvalé odebrání přístupu do systému)


Doporučení: Pokud potřebujete pouze změnit roli terapeuta (např. z recepční na admina), není nutné účet mazat. Stačí kliknout na Upravit a upravit roli. Účet zůstane aktivní, zachová si historii a předejdete potížím s opětovným přidáváním.


Pozor: Terapeut se přes rozhraní ordinace nemaže, pouze deaktivuje. Jeho e‑mailová adresa proto zůstává v systému navázaná i po deaktivaci, a nelze ji tedy použít pro novou registraci. Zároveň zůstávají zachovaná i všechna data navázaná na terapeuta (klienti, návštěvy, historie apod.). Skutečné trvalé smazání terapeuta i souvisejících dat může provést pouze naše podpora.


Pokud se někdo zaregistroval omylem mimo svou společnost, je potřeba, aby nás kontaktoval – účet z jiného prostředí nelze převést ručně bez zásahu podpory.


🔐 Obnova přístupu – zapomenuté heslo

Pokud uživateli nefunguje odkaz pro nastavení hesla z pozvánky, může jednoduše využít funkci „Zapomenuté heslo“ na přihlašovací stránce.

  • Zadá e‑mail, který má registrovaný v systému
  • Systém mu pošle nový odkaz pro nastavení hesla
Tuto možnost doporučujeme využít i v případě, že původní pozvánka expiruje nebo je nefunkční

Aktualizováno dne: 18/08/2026

Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?

Podělte se o svůj názor

Zrušit

Děkujeme Vám za Váš názor.