Artykuły na: Często zadawanie pytania.
Ten artykuł jest również dostępny w:

Czy dokumentację lub zapis można zablokować?

Tak, jest to możliwe. W szczegółach wizyty, tuż obok przycisku „Zapisz”, znajdziesz strzałkę. Po jej kliknięciu otworzy się opcja „Zapisz i zablokuj”. Po wybraniu tej opcji nie będzie już możliwe edytowanie opisu wizyty, dodawanie zdjęć itp.

Aktualizowane na: 09/09/2025

Czy ten artykuł był pomocny?

Podziel się swoją opinią

Anuluj

Dziękuję!