Články o: Často kladené dotazy
Tento článek je k dispozici také v:

Lze dokumentaci nebo záznam uzamknout?

Ano, je to možné. V detailu návštěvy, hned vedle tlačítka "Uložit", naleznete šipku. Kliknutím na ni se vám otevře možnost "Uložit a zamknout". Po zvolení této možnosti již nebude možné popis návštěvy upravovat, přidávat fotky, apod.

Aktualizováno dne: 24/07/2025

Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?

Podělte se o svůj názor

Zrušit

Děkujeme Vám za Váš názor.