Czy dokumentację lub zapis można zablokować?
Tak, jest to możliwe. W szczegółach wizyty, tuż obok przycisku „Zapisz”, znajdziesz strzałkę. Po jej kliknięciu otworzy się opcja „Zapisz i zablokuj”. Po wybraniu tej opcji nie będzie już możliwe edytowanie opisu wizyty, dodawanie zdjęć itp.
Aktualizowane na: 09/09/2025
Dziękuję!
