Jak smažu službu?
Smazání služby provedete v sekci Ordinace → Služby.
Najděte službu, kterou chcete odstranit, a klikněte na ikonu koše na konci řádku.
Pokud koš nevidíte, zkontrolujte, zda nemáte tabulku posunutou – je potřeba poscrollovat doprava.

Smazáním služby nedojde ke smazání žádných existujících záznamů, které jsou s touto službou spojené. Veškerá historie zůstává v systému zachována.
Službu však po smazání již nebude možné dále používat ani vybírat při vytváření nových návštěv.
Aktualizováno dne: 07/04/2026
Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?
Děkujeme Vám za Váš názor.
