Články o: Často kladené dotazy
Tento článek je k dispozici také v:

Jak smažu službu?

Smazání služby provedete v sekci Ordinace → Služby.
Najděte službu, kterou chcete odstranit, a klikněte na ikonu koše na konci řádku.
Pokud koš nevidíte, zkontrolujte, zda nemáte tabulku posunutou – je potřeba poscrollovat doprava.



Smazáním služby nedojde ke smazání žádných existujících záznamů, které jsou s touto službou spojené. Veškerá historie zůstává v systému zachována.
Službu však po smazání již nebude možné dále používat ani vybírat při vytváření nových návštěv.

Aktualizováno dne: 07/04/2026

Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?

Podělte se o svůj názor

Zrušit

Děkujeme Vám za Váš názor.